Verkooppunten

Sinds kort kan je onze granola's ook in verschillende verkooppunten in de regio Limburg terugvinden!

Ontdek onze winkelpunten

Recht uit de keuken van M'Oats & More 

Alle gluten -en lactosevrije producten die je in onze webshop kan vinden, kan je ook steeds bestellen en afhalen op ons adres. Plaats je bestelling via onze webshop, geef bij check-out aan dat je je bestelling wenst op te halen en wij zorgen dat alles voor je klaar staat op de dag die jij aangeeft. 

Misschien krijg je wel een rondleiding achter de schermen ;-) 

Adres: Zavelstraat 8, 3650 Dilsen-Stokkem - Google Maps
Tel: 0497 43 99 29

Colson Groenten & Fruit 

Zolang als wij ons kunnen herinneren, is Colson Groenten & Fruit een vaste waarde in Dilsen-Stokkem, our home town. Als je op zoek bent naar een uiterst (di)vers aanbod, dan moet je zeker een kijkje gaan nemen! Toen M'Oats & More in januari 2021 zijn deuren opende en Colson Groenten & Fruit interesse had in onze producten, konden we alleen maar trots zijn. 

Adres: Rijksweg 530, 3650 Dilsen-Stokkem - Google Maps 
Tel: 089 79 20 56
Facebookpagina Colson Groenten & Fruit

Xandra's Beautysalon 

Ben je toe aan een heerlijk verwenmomentje waar jij helemaal centraal staat? Surf dan eens naar xandrasbeautysalon.be. Met meer dan 20 jaar ervaring in de beauty sector, kan je ervan uitgaan dat je in goede handen bent. Xandra besteedt net zoals M'Oats & More veel aandacht aan gezonde voeding. Let je op je voeding, dan voel je je immers beter in je vel en dan straal je dat ook uit. Onze gluten -en lactosevrije granola's passen dan ook perfect in Xandra's aanbod. 

Adres: Heirbaan 42, 3650 Dilsen-Stokkem - Google Maps
Tel: 089 23 34 74
Website: www.xandrasbeautysalon.be

Afslankstudio Ma'Cabine

Afslankstudio Ma'Cabine is gespecialiseerd in jou (nog) beter in je vel doen voelen. Dat doen ze aan de hand van begeleid sporten en voedingsadvies. Aangezien de granola's van M'Oats & More ontwikkeld zijn in samenwerking met diëtisten en dus erg suikerarm en écht gezond zijn, is M'Oats & More & Afslankstudio Ma'Cabine een match made in heaven. 

Adres: Rijksweg 883, 3650 Dilsen-Stokkem - Google Maps 
Tel: 0488 82 66 49
Website: www.macabine.be

Boerderijwinkel Legubest 

Zoals je wellicht al op onze website hebt ontdekt, zijn de producten van M'Oats & More 100% natuurlijk en biologisch. Het is dan ook vanzelfsprekend dat we een samenwerking met Boerderijwinkel Legubest in Tongeren helemaal zagen zitten. Het volledige gamma van Legubest is steeds dagvers. Naast groenten en fruit, kan je ook bij hen terecht voor noten, dranken, aardappelen, salades en zoveel meer.  

Adres: Maastrichtersteenweg 402, 3700 Tongeren - Google Maps 
Tel: 012 74 71 78
Website: www.legubest.be

Het aanbod per winkelpunt is variërend. Voor meer informatie, kan je altijd contact opnemen met één van onze partners. 


Samenwerken met M'Oats & More? 

Wil je onze gluten -en lactosevrije producten ook in jouw winkel aanbieden? Of wil je graag samenwerken om bijvoorbeeld een nieuw product op de markt te brengen? Neem dan contact op met onze oppermoatser Chloë Moonen via contact@moatsandmore.be of bel naar 0497 43 99 29. We kijken er alvast naar uit! 

Webshop by
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x