Over ons

Wie is het team achter M'Oats & More? Waarom hebben we M'Oats & More opgericht? Waar staan we voor? We geven je met veel plezier een blik achter de schermen. 

Geschiedenis

M'Oats & More werd opgericht door de twee zussen Chloë en Rhune Moonen. Hoe moeilijk leven met allergieën zoals* gluten -en lactose-intolerantie is, weten ze als geen ander. "Glutenvrije en lactosevrije producten zijn vaak erg duur, als je ze in de supermarkt moet kopen. Daarnaast zijn ze meestal droog en niet lekker. Daar wilden wij verandering in brengen." aldus Chloë. "We gingen op zoek naar recepten van granola en baksels op het internet. Daarmee begonnen we te experimenteren totdat we iets hadden dat we écht lekker vonden en ook zonder buikpijn konden eten." vult Rhune aan.

Hoe M'Oats & More is ontstaan? 

Simpel. Lekkere en betaalbare gluten -en lactosevrije zijn moeilijk te vinden. En daar wilden wij iets aan doen. Er zijn zoveel mensen die lijden aan dezelfde allergieën als ons. Ook zij verdienen het om lekkere, gezonde én betaalbare producten te kunnen kopen. Een allergie hebben mag geen straf zijn, vinden we. Alle producten die je op de website vindt, zijn zelf ontwikkeld. 

*Chloë heeft ook een noten -en steenvruchtenallergie.

Ons team

Chloë Moonen, 22 jaar jong, is een bezige bij die met M'Oats & More intussen 2 bedrijven op haar naam kan zetten. Op 18-jarige leeftijd richtte ze het schoonheidsinstituut Beyoutiful By Chloë op, gespecialiseerd in beauty en skincare waarbij wellness en ontspanning de topprioriteiten zijn. Door haar specialisatie in huidverzorging weet ze als geen ander dat melkproducten een negatief effect op de huid hebben.  

Rhune Moonen, 19 jaar jong en student in de richting Handel, voelde het ondernemerschap al op jonge leeftijd kriebelen. Ze kon haast niet wachten tot haar 18e verjaardag om in de zaak te kunnen stappen. De combinatie van studeren en een eigen zaak is haar echt op het lijf geschreven.

Waar staan we voor?

Biologisch

Wij gaan steeds op zoek naar locale leveranciers die onze ingrediënten produceren zonder gebruik te maken van kunstmeststoffen, chemische bestrijdingsmiddelen of genetische modificatie. 

Ecologisch

De natuur is onze belangrijkste voedingsbron en daar dragen we graag zorg voor. Als je iets bij M'Oats & More koopt, mag je ervan uitgaan dat onze verpakkingen recycleerbaar zijn. 

Daarnaast proberen we in ons productieproces zo zorgvuldig mogelijk om te gaan met onze ingrediënten en energiebronnen. Onze energie wekken we ook op een natuurlijke manier op.  

Onze verpakkingen zijn ook BPA-vrij, wat betekent dat ze geen giftige stoffen afgeven. Goed voor de natuur én voor jou. 

Natuurlijk

In de recepten van M'Oats & More kan je enkel natuurlijke suikers vinden. Daarnaast gebruiken we enkel natuurlijke smaakversterkers en kleurstoffen. 

Alle ingrediënten die we gebruiken zijn ook plantaardig. 

Heb je tips hoe we ons aanbod nog kunnen verbeteren op deze drie peilers? Contacteer ons via contact@moatsandmore.be 

Wij houden rekening met jouw allergieën 

Heb je naast een gluten -en/of lactose-allergie nog andere voedingsrestricties (vb. noten, FODMAP-dieet, ...)? Laat het ons weten. We bekijken graag samen hoe we ons aanbod naar jouw wensen kunnen aanpassen. 

Contacteer ons via contact@moatsandmore.be 

Webshop by
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x